Super gildia , Bilon1 próbuje okradać ludzi na em , połowa tam wysłowić się nie potrafi byłem tam 2 dni , owszem jest paru ludzi którzy np mi dorównują poziomem inteligencji , reszta hołota tępych hejterów !
Oo bilon powiadasz? hmmm nie wiem obecnie nie gram może niech bilon się wypowie na ten temat ja znam go dosyć długo i nie było czegoś takiego jak mówisz nigdy...."wysłowić się nie potrafi" kolejne Oo może sprecyzuj o co ci biega

może ja ktoś wysłowić się nie potrafi a ty jesteś taki "inteligentny" mógłbyś nauczyć kogoś czegoś a nie pisać na forum jak to tam jest beee zle i ogólnie syf

"Byłem tam 2dni" hmm bardzo szybkie wnioski jak na tak "długi" okres przebywania w gildi tak się akurat składa że znam osoby grające tam dłużej niż "2dni" i nie bardzo rozumiem o czym ty wgl piszesz tu?

Ps.Gm nie było ostatnio może doszedł ktoś nie teges ale nadal próbuje rozkminić co ty napisałeś

pomóż mi nie wiem daj jakieś wskazówki lub wyjaśnij szerzej co tam cię ugryzło w SHERWOOD bo tak jak mówię znam tych ludzi długo....i nigdy nie zauważyłem czegoś takiego o czym piszesz